ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : 2815103435
 

Πολιτική Επιστροφών

 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που το παραλάβατε. 
 • Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στην έδρα της εταιρίας όπως αναφέρεται παρακάτω. Έβανς 15 Ηράκλειο Κρήτης τ.κ 71201
 • Μπορείτε να αλλάξετε το αγορασμένο προιόν με το ίδιο προιόν σε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του.
 • Το προϊόν οφείλετε να το επιστρέψετε στην ίδια καλή κατάσταση όπως το παραλάβατε, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια σήμανσης μαζί με την αποδειξη αγοράς του. Eπίσης, το προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής.
 •  
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  Η επιστροφή χρημάτων ακολουθείται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη. (όπως είχε κατά το χρόνο της παράδοσης στον πελάτη) και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα.

  Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία που να προστατεύει το επίσημο κουτί του προϊόντος αλλά και το ίδιο το προϊόν, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρία μας και θα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη.

  Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά την παραλαβή του (απόδειξη, τιμολόγιο).

  Η επιστροφή θα πραγματοποιείται εντός 10 ημερών με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδεικνύει ο πελάτης.
  (Συνεργαζόμενες τράπεζες : Eurobank , Πειραιώς & Εθνική)

  Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής κ επιστροφής του προϊόντος 7,00€